Neulemallien kumppanihaku on nyt auki! Kevään/kesän 2023 olen tehnyt yhteistyötä Lankava Oy:n kanssa ja nyt on aika suunnata katseet kohti ensi syksyä ja talvea ja lähteä etsimään uusia lankakumppaneita!

*Onko sinulla myynnissä tai tuotannossa lanka, jolle haluaisit jonkin mielenkiintoisen, ennennäkemättömän, iloisen tai perinteikkään neulemallin?

*Haluaisitko tuotevalikoimaasi ohjeen, jota ei myydä missään muualla?

Jos tuntuu, että mä voisin olla sun suunnittelukumppani, niin kerro se myös minulle!

Haen yhteistyökumppaneita syksyn/talven mallistoihin. 

Helpoimmillaan homma rokkaa näin:

* Sponssaat langat tiettyyn suunnitteluun ja saat ohjeen provisiomyyntiin myös omaan kivijalka- tai verkkokauppaasi

* Sponssaat langat ja maksat suunnittelupalkkion, jolloin saat suunnitellun tuotteen myynnin yksinoikeudella itsellesi.

Jätä hakemuksesi tällä lomakkeella 24.6.2023 mennessä

Tämän haun projektit toteutetaan syyskuussa 2023 – tammikuussa 2024 toteutettaviin neuleprojekteihin. Osa toteutettavista malleista on luonnosasteella, mutta osa malleista on hyvin avoimena mielessä tai vielä sinne edes saapumatta. Kuulen mielelläni myös kumppaneiden toiveita niihin liittyen.

Kumppanuuden vaihtoehtoja on erilaisia:
* Inklusiivinen suunnittelu: Sponssaat langat käytettäväksi vapain käsin suunnitteluun (paita/asuste) ja halutessasi saat tuotetun ohjeen provisiomyyntiin myös omaan kivijalka- tai verkkokauppaasi. Valmis neuletuote jää minulle ja suunnittelijana pidätän oikeuden markkinoida tuotetta. Lankayhteistyökumppani mainitaan linkkeineen niin ohjeissa kuin ohjeen markkinoinnissa somessa sekä backlinkkeineen Minskuknits.fi -sivustolla sekä tapahtumissa esillä olevissa tuotteissa. Saat halutessasi käyttää kuviamme omassa markkinoinnissasi.
* Eksklusiivinen suunnittelu: Sponssaat langat ja maksat suunnittelupalkkion (suuruus riippuu työn laajuudesta, testineulontojen toteuttamisesta jne) jolloin saat suunnitellun tuotteen myynnin yksinoikeudella itsellesi. Valmis neuletuote palautuu sinulle, suunnittelijana pidätän oikeuden markkinoida tuotetta.

Mikäli ajatus on kiinnostava, mutta nyt ei ole oikea hetki, jätä viestiä ja palataan asiaan myöhemmin!

Jos sulla on mitään kysyttävää, älä epäröi laittaa viestiä contact@minskuknits.fi tai 040 5116690

Neulemallien kumppanihaku