Sosiaalinen media on täynnä erilaisia käsityöryhmiä, isompia ja pienempiä. Siitä huolimatta mukaan mahtuu vielä yksi neulontaryhmä!

Kaikki Neuloo! on hyvän mielen neulontaryhmä, jossa jokainen taitotasostaan riippumatta saa kysyä, saada apua ja vinkkejä, jakaa, onnistua, iloita ja ennenkaikkea nauttia! Ryhmän kokoa pidetään pienenä, jotta se säilyy turvallisena ympäristönä osallistujille.

Kaikki Neuloo! on juuri sinulle, joka kaipaat hyvän mielistä yhteisöä rakkaalle harrastukselle. Tule mukaan tästä linkistä.

Neulontaryhmä

Kaikki Neuloo! Neulontaryhmä toimii Facebook -alustalla ja siellä voit jakaa omia neuleitasi tai neulomiseen liittyviä somekanavia tai blogia, kysyä neuvoa ihan mihin tahansa neulomiseen liittyvään, purkaa turhautumista ja saada vertaistukea. Neulontaryhmässä ylläpidetään hyvää mieltä ja positiivista, kannustavaa keskustelutapaa, joten jos sinua joku päivä harmittaa niin voit siinä hetkessä skipata kyseisen ryhmän keskustelun, jotta pidämme keskustelut hyvähenkisinä.

Neuleryhmää ylläpitää MinskuKnits ja Minna Hele, johon voi olla yhteydessä jos törmäät johonkin, joka mielestäsi on ryhmän hengen vastainen tai sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää. Tule mukaan ryhmään tästä.