Minustako Testineuloja?

 

Lue alta, mitä testineulojalta odotetaan tai toivotaan ja laita rohkeasti viestiä, jos sulla tulee mieleen kysyttävää.

Testineulonnat julkistan pääasiassa vain postin saajille, joten kannattaa liittyä listalle – se ei vielä sido sinua mihinkään.

Testineulojaksi ilmoittautuminen ei vaadi aiempaa kokemusta eikä mielettömiä neuletaitoja. Voit toimia ohjeen testaajana, vaikka olisit vasta aloittanut neulomisen. Tärkeintä on taito kysyä ja kertoa, jos ei ymmärrä jotain tai jokin ohjeen kohta puuttuu.

* Testineuleen toteutat

– sovitussa aikataulussa omasta langasta,
– testaten ohjetta ymmärrettävyyttä ja luettavuutta
– bongaat mahdolliset virheet ja
– kerrot minulle virheen tai mitä kaipaat lisää/selvennystä ohjeeseen.

* Ilmoitat 

– käyttämäsi langan,
– ilmoitat langanmenekin (joko punnitsemalla yksivärisen tuotteen tai kirjoneuleessa langat etu- ja jälkikäteen).

Testineuleissa voit usein myös hyödyntää sinulla jo olemassa olevia jämälankoja (muista punnita myös ennen neulomista!)

* Lähetät kuvan valmiista tuotteesta sähköisen julkaisuluvan kanssa. Kuvan tulee olla hyvin valaistu ja yksivärisellä taustalla ja tilaa ympärillä.  Kuvan julkaisussa mainitaan aina mukana tekijän nimi sekä halutessasi somekanavasi. Valmiista tai työn alla olevasta testineuleesta voit julkaista omissa kanavissasi ohjeen julkaisun jälkeen merkiten niihin @minskuknits. #minskuknitstestineule #neulotuntuotteennimi

* Valmiin tuotteen saat pitää itselläsi, lahjoittaa tai myydä ilman myyntilisenssiä sinulle pyynnöstä toimitettavalla testilisenssillä.

* Testineulontojen tulee olla valmiita sovitussa aikataulussa. Toki elämässä tapahtuu muutoksia ja näihin suhtaudutaan ymmärtäväisesti.

* Saat käyttöösi myös mahdollisesti korjatun, taitetun neuleohjeen.

HUOM! Saat ensimmäisen viestin minulta tunnin kuluessa lomakkeen lähettämisen jälkeen. Jos et saa tätä viestiä, lähetä minulle postia contact@minskuknits.fi Tätä ongelmaa on esiintynyt erityisesti hotmail -osoitteen kanssa.

 

Minna Hele<br />
MinskuKnits Talviuinti
MinskuMyssy